Welkom op de website van
Boomkwekerij Niels Dams.

Mijn naam is Niels Dams in en klein team van parttimers, zzp’ers, BBL-scholieren en (BOL) stagiaires zijn we werkzaam op deze nog jonge florerende boomkwekerij.

Op zo’n 10 hectare middelzware zandgrond houden wij ons bezig met de opkweek van struiken en meerstammige bomen. Dit gebeurt veelal voor doorkweek bij laanboomkwekers of voor een grotere potmaat, maar de planten kunnen ook al toegepast worden als eindproduct.

Producten

Onze planten zijn onderverdeeld in:

Solitaire heesters en struiken

Meerstammige struiken

Spillen

Over ons

Wij kweken ons ruime assortiment van bladverliezende bomen vanaf meerjarige zaailing plug of ent in de lengtemaat van ongeveer 100+ tot 200+ als wortelgoed of met een kluitdiameter tussen de 25 en 40 cm. Uiteraard gebeurt dit in overleg met de klant en het is afhankelijk van het soort.

Enten doen we volledig zelf op de kwekerij. Zaaien en stekken doen we soms zelf, maar het meeste kopen we bij één van onze vertrouwde leveranciers.

Het bedrijf is gevestigd in Zundert aan de Egeldonkstraat 3; een zijstraat van de Meirseweg. Dit is de weg die Zundert met de Belgische grens naar de snelweg verbindt.

We zijn een relatief klein bedrijf, maar door ons gespecialiseerde en vrij brede assortiment met vele soorten en variëteiten kunnen we de klant goed bedienen. We staan bekend om de korte communicatielijnen, want in de exclusievere teelt zoals deze, zijn er vaak ook specifieke klantwensen.

Kom gerust eens kijken bij ons op de kwekerij, dan leiden wij u graag rond. Om er zeker van te zijn dat we genoeg tijd voor u hebben, kunt u het beste een afspraak maken. 

Heeft u vragen?
Neem gerust contact met ons op!

× Hoe kan ik je helpen?